Restaurant

 

logo fait-maison

Homemade Desserts

 

In discovery menu desserts up to 9€ are included, for any other desserts a supplement of 4.50 € is applied

logo fait-maison Ice cream   3,50 €
logo fait-maison Vanilla from Madagascar, chocolate Guanaja (dark chocolate), praline, chestnut   la boule
logo fait-maison Sorbet   3,50 €
logo fait-maison apricot, raspeberry, blueberry, peach, plum   la boule
logo fait-maison Pavlova with peaches   8,50 €
logo fait-maison Tartlet with raspberries from Sciez, lemon verbena cream   9,00 €
logo fait-maison French or Irish Coffee (cognac Gautier or whisky Jameson, coffee, whipped cream)   10,50 €
logo fait-maison Dame blanche (3 scoops of vanilla ice cream, hot chocolate sauce, whipped cream)   11 €
logo fait-maison Sorbet with alcohol (raspberry, apricot, peach, plum)   11 €
logo fait-maison Mont Blanc (chestnut cream, meringue, chestnut ice cream, sponge finger)   12,50 €
logo fait-maison Hunter’s delight (vanilla sweet shortcrust pastry, almond cream from Provence, apple blackcurrant stewed, Opalys ganache)   12,50 €
logo fait-maison Coulant Flowing Caribbean chocolate cake, vanilla ice cream and espuma passion fruit-vanilla (10 minutes of wait)   13,50 €
logo fait-maison Chef’s Paris Brest (homemade praline with hazelnuts from Piémont)   14,50 €
logo fait-maison Extra whipped cream   1,50 €
 
All our desserts are made with Valhrona® chocolate

maitre-restaurateur
La qualité Maître Restaurateur, est une garantie de cuisine élaborée sur place avec des produits bruts de qualité par une équipe de professionnels de la restauration. Prix ttc par personne

BOOK A TABLE